EENVOUDIG GRAS TRIMMEN
Aanbevolen verkoopprijs 499.00
BCX4500

PRO X GRASTRIMMER / BOSMAAIER MET DUBBELE HANDGREEP

 • New for 2024

De BCX4500 bosmaaier is ontworpen voor de professionele gebruiker. In combinatie met ons PGX oplaadsysteem kunt u de bosmaaier de hele dag gebruiken. Deze hardwerkende bosmaaier is sterk en slijtvast, genoeg om dikke struiken en andere stukken weerbarstige begroeiing aan te pakken.

Bekijk de volledige omschrijving hieronder

Deel dit product
Aanbevolen verkoopprijs 499.00

PRODUCT SPECIFICATIES

Spanning (V)56
BladtypeTri-teeth
Materiaal VanaandrijfasKoolstofvezel
DraairichtingLinksom
TelescopischNee
SnelheidsinstellingJa
Onbelaste Snelheid (rpm)2500 – 5500rpm stepless adjusting
AccupoortEnkele poort
Show all

VOLLEDIGE PRODUCTOMSCHRIJVING

De Pro X bosmaaier is veelzijdiger en biedt een ruime keuze aan functionaliteiten voor professionele gebruikers. Deze bosmaaier is geschikt voor hoveniers, tuinonderhoudsbedrijven en groendiensten van gemeentes. Hij is uitgerust met een Rapid Reload-kop en 2,7 mm gedraaide draad, waardoor de draad makkelijk wordt aangevuld. Dit vermindert de onderbrekingen en de nood aan extra onderhoud in het veld. De snelheid van het gereedschap kan worden aangepast met het handvat waardoor de autonomie bij lichter werk toeneemt. Met een druk op de knop kan de snelheid worden verhoogd voor zwaardere klussen. De bosmaaier heeft gebruiksvriendelijke bedieningselementen op de ergonomische handgreep. Hij is compatibel met alle 56V ARC Lithium™ draagbare accu’s van EGO om de hele dag lang comfortabel te kunnen werken. Alle draagbare EGO-accu's zijn compatibel met het gereedschap voor een evenwichtig gebruik de hele dag.

VOORDELEN VAN EGO POWER+ TECHNOLOGIE

 • ACCUVERMOGEN EN COMBINEERBAARHEID
  Levert voor elke klus het vermogen dat u nodig hebt. Onze 56V ARC Lithium™ accu is een technisch hoogstandje dat de concurrentie op elk vlak overtreft en het vermogen heeft om beter te presteren dan benzine. Al onze 56V ARC Lithium™ accu's zijn onderling uitwisselbaar in het hele draadloze EGO assortiment - er is dus een accu voor elk gereedschap en elke klus.
 • DUURZAAMHEID EN PRESTATIES
  Als ervaren, marktleidend bedrijf en onderdeel van de Chervon Groep, zijn we trots op onze optimale werkmethoden, die ervoor zorgt dat onze producten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. We hebben zelfs zoveel vertrouwen in de kwaliteit en prestaties van ons gereedschap dat we marktleidende garanties bieden op zowel gereedschap als accu's voor professionele en particuliere gebruikers.
 • MILIEUVRIENDELIJKHEID
  Bij EGO denken we verder dan prestaties. Onze experts zijn continu bezig met het innoveren van gereedschap voor een betere wereld. EGO's 56V ARC Lithium™ batterijen presteren niet alleen beter dan brandstof, ze zijn ook beter voor het milieu. Help ons om Europa naar een toekomst met accu's te leiden en kies voor de slimmere, groenere manier om in de buitenlucht te werken.

BATTERIJEIGENSCHAPPEN

 • EEN BATTERIJ ALS GEEN ANDER
  Ontworpen voor maximale prestaties
  01 / 05
  Volgende
 • AAN DE BUITENKANT GEMONTEERDE BATTERIJ
  Blijft koel om langer vermogen te leveren
  02 / 05
  Volgende
 • ENERGIEBEHEERSYSTEEM
  Toont het resterende energieniveau van de batterij
  03 / 05
  Volgende
 • UNIEKE 'KEEP COOL'™ TECHNOLOGIE
  Houdt prestaties in stand door oververhitting te voorkomen
  04 / 05
  Volgende
 • INNOVATIEF BOOGVORMIG ONTWERP
  Zorgt voor een lagere temperatuur in de batterij
  05 / 05
  Start
VOOR EEN SCHONERE, STILLERE EN VEILIGERE TOEKOMST.
STAP OVER OP EEN ACCU EN PLANT TEGELIJKERTIJD EEN BOOM.

Compare our grass trimmers