EGO is een bedrijf vol innovatie. Wij maken deel uit van een internationaal productiebedrijf dat in 1993 is opgericht. Wij verleggen al vanaf het prille begin voortdurend de grenzen van de draadloze technologie. Vandaag de dag zijn wij een van 's werelds grootste producenten van gereedschap. Wij brengen elk jaar meer dan 10 miljoen van onze producten op de markt en verkopen deze wereldwijd in 65 landen.

ALLE KRACHT VAN BENZINE
ZONDER DE BENZINE

De wereld verandert snel. Onze maatschappij wil af van fossiele brandstoffen en stapt massaal over op schonere, groenere energie. Daarom geloven wij dat het tijd is voor een nieuwe, slimmere manier om tuin- en landschapsonderhoud uit te voeren.

EGO Power+ biedt evenveel vermogen als benzine, maar dan zonder lawaai, gedoe of dampen. De toonaangevende Arc Lithium 56V-accutechnologie van EGO tilt de prestaties naar een geheel nieuw niveau en biedt u het betrouwbare vermogen dat u nodig hebt om door te blijven werken tot de klus is geklaard.

Ons systeem is prettig in het gebruik en biedt ultiem gemak met accu's die het lang volhouden en snel zijn op te laden. U hoeft niet meer naar het benzinestation voor brandstof en hoeft ook geen licht ontvlambare vloeistoffen meer te bewaren.

Ego Power+ Arc Lithium
Levert de Hoogste Energiecapaciteit in de Sector

Er is geen enkele andere accu zoals onze unieke accu met gepatenteerde Arc Lithium-technologie. Daarom presteert deze ook als geen enkele andere accu.

De EGO Power+ Arc Lithium 56V-accu is helemaal opnieuw ontworpen om dezelfde prestaties te leveren als benzine en heeft een innovatief ontwerp om de accu maximaal te koelen. In tegenstelling tot conventionele accu's in de vorm van een baksteen waarbij de accucellen zijn samengepakt, oververhit raken en zichzelf uitschakelen, wordt de warmte dankzij ons unieke boogvormige ontwerp veel effectiever verspreid.

 • Keep Cool™ technologie

  Het innovatieve boogvormige ontwerp beschermt de batterij tegen oververhitting. Daarnaast wordt elke cel omringt door onze innovatieve Keep Cool™ technologie. Dit zorgt ervoor dat de cellen hun optimale temperatuur behouden voor een langere levensduur.
 • Intelligent vermogen

  De EGO Power+ Arc Lithium-accu van 56V maakt gebruik van intelligent energiebeheer. Hiermee wordt constant elke individuele cel gecontroleerd en geoptimaliseerd om u altijd het allerbeste vermogen, prestatie en levensduur te geven.
 • Accu aan de buitenkant gemonteerd

  In tegenstelling tot andere fabrikanten, worden onze batterijen aan de buitenkant bevestigd. Hierdoor blijven ze koel. De speciale harslaag en de robuuste behuizing absorberen schokken en trillingen en beschermen de batterij tegen vocht en stof.
 • Snellaadfunctie

  De accu heeft niet alleen de hoogst mogelijke energiecapaciteit in de sector van draagbare accu's. Wanneer het tijd is om op te laden, is de EGO Power+ Arc Lithium 56V-accu ook als snelste gebruiksklaar.
 • Echte flexibiliteit

  De Arc Lithium-accu past op al het gereedschap in de EGO Power+ serie. U klikt de accu gewoon vast en u bent klaar voor de klus.
 • Gemoedsrust

  Alle EGO Power+ producten worden voor particuliere gebruikers geleverd met een garantie van 5 jaar op het gereedschap en 3 jaar op de accu. De garantie voor professionele gebruikers is 12 maanden.
VRIENDELIJKER VOOR UW
HANDEN, OREN, PORTEMONNEE

EN HET MILIEU

Het EGO Power+ systeem levert evenveel vermogen als benzine, zonder de nadelen van benzine.
Het is eenvoudiger, schoner en trilt minder, en is daarom comfortabeler in het gebruik.

En dankzij de lagere gebruiks- en onderhoudskosten zorgt de overstap op EGO Power+ ook nog eens voor kostenbesparingen op de lange termijn. Bovendien zijn er geen uitlaatgassen tijdens het gebruik, waardoor u uw steentje bijdraagt aan het milieu.

Kosten per laadbeurt*
kosten per liter**
€0.36
EGO Power+
€2.30
Met 2-takt mengsel
€4.77
Met 2-takt plusmengsel
EGO Power+
Met 2-takt mengsel
Met 2-takt plusmengsel
Kosten per dag
€0.36
€6.90
€14.31
Kosten per maand
€7.56
€144.90
€300.51
Kosten per jaar
€90.72
€1,738
€3,606

*Kosten van het opladen volgens de prijzen per kW in het VK. **Kosten van mengsmering gebaseerd op gepubliceerde prijzen in het VK. †Gelijk aan 3 liter benzine per dag

MINDER TRILLINGEN, MINDER LAWAAI,
BETER VOOR DE GEBRUIKER

Wie regelmatig elektrisch handgereedschap gebruikt, krijgt te maken met het risico van HAVS, ofwel hand-arm vibratiesyndroom. Deze aandoening wordt ook wel omschreven als 'witte (dode) vingers' en veroorzaakt pijnlijke aandoeningen van de aderen, zenuwen en gewrichten die tot arbeidsongeschiktheid kunnen leiden. HAVS kan echter worden voorkomen. Eén manier om dit te vermijden, is gereedschap te kiezen dat minder trilt dan traditioneel benzinegereedschap, zoals de producten in de EGO Power+ serie.

Zo ontworpen dat u de hele dag comfortabel kunt werken

De EGO Power+ grasmaaier, bladblazer, heggenschaar, grastrimmer, bosmaaier, kettingzaag en multitool hebben een soepele elektrische motor en minder bewegende onderdelen, waardoor ze allemaal met een laag trillingsniveau werken dat vaak onder de hoogste grenswaarde voor blootstelling van 2,5 m/s2 en ver onder de grenswaarde ligt.

Ze zijn ook veel stiller

De EGO Power+ serie is veel stiller dan alternatieven op benzine, zodat het risico op schade, vooral op de lange termijn, beperkt is.

GEEN UITLAATGASSEN TIJDENS HET GEBRUIK

Onze Arc Lithium-accu biedt evenveel vermogen als benzine, maar dan zonder gedoe en zonder dampen

MINDER LAWAAI EN MINDER TRILLINGEN

EGO Power+ gereedschap werkt doorgaans met minder lawaai en minder trillingen dan traditioneel gereedschap met benzinemotor

HET VERMOGEN OM BETER TE PRESTEREN DAN BENZINE
GEMAKKELIJK INSTELLEN EN STARTEN

Met EGO Power+ hoeft u geen brandstof bij te vullen, maar klikt u gewoon de accu op zijn plaats om meteen aan het werk te kunnen

LAGERE GEBRUIKSKOSTEN

De dagelijkse kosten bij het gebruik van een 2-takt motor zijn ongeveer gelijk aan de kosten bij het gebruik van een EGO Power+ product in een maandˆ

BESPAAR TIJD

Nooit meer naar het benzinestation. Geen tijdrovend onderhoud meer

GEEN BENZINE BEWAREN

In plaats daarvan laadt de EGO-snellader de accu in slechts 25 minuten op - korter dan de werkduur die een volle lading u biedt

OPVOUWBAAR, GEMAKKELIJK OP TE BERGEN

In tegenstelling tot zware grasmaaiers op benzine kunnen de EGO Power+ grasmaaiers plat worden opgevouwen, voor eenvoudige opslag en reiniging

 • Excellent!

  I bought EGO instead of other manufacturers because of ease of storage, the battery being 56v and the warranty on machine and battery

  FredG
 • Another great EGO product!

  Having bought and used the EGO 21" self propelled lawn mower I'm familiar with the quality of EGO products. Today I purchased the EGO 24" hedge trimmer and again was pleasantly surprised with the quality and value of EGO products.

  Chef101
 • Mower, weed + hedge trimmer and blower all #1!

  Within the last month I have bought 4 items made by EGO.. All of them work way better than I have expected ! All batteries interchange.. I bought the mower with the 7.5 battery but, have found I can mow just as well with changing the 2.0 batteries from the other tools.. The mower works great to mow any time night or day ! I'm sold on EGO products..

  Twitchl
 • Big power when you need it more

  I have a few of the EGO products and love them all, I got the blower first, in May and was amazed at the power it had. Next I got the weed trimmer, and extra battery to extend all of my chores. Then last month, in September I got the hedge trimmer. Wow, I finally got power yard tools that all you do is, insert the battery and go. No gas to mix, no power cords to drag around the yard.

  Boudreaux
 • Makes every other cordless tool look WIMPY!

  This was the first EGO tool that I purchased and it has changed my opinion of cordless tools. Fast forward 6 months, and I now have a garage that is the envy of my neighborhood full of EGO tools. The whole line is very thoughtfully designed and seems very rugged. I bought the string trimmer and hedger without a battery and use the battery that came with the blower.

  KiteArmy
 • A new generation of garden equipment

  I now own the EGO blower, the hedge trimmer and the lawn mower with two batteries interchangeable among those products. Recharging is fast and easy. The lawn mower is amazingly light and makes no ruts in the lawn during wet weather. It's like a new generation has arrived.

  Elderstatesman