EEN SLIMMERE MANIER OM TUINKLUSSEN EN TUINAANLEG TE DOEN

ÉÉN ACCU VOOR ALLE TUINMACHINES
ÉÉN ACCU VOOR
ALLE TUINMACHINES
Ontwikkeld om ultieme prestaties te leveren. Snel laden in slechts 30 minuten en alle accu's zijn volledig uitwisselbaar met alle tuinmachines. Dat is wat we noemen baanbrekende technologie!
 
Grasmaaiers
Maai elk soort gazon, ongeacht de grootte, met minder lawaai, lagere onderhoudskosten en nul uitstoot.
Heggenscharen
De heggenscharen beschikken over een aantal slimme functies om comfortabel te snoeien, ze zijn licht in gewicht, enorm krachtig en hebben voldoende vermogen.
Multitool
De prijswinnende Multitool is klaar voor vele soorten klussen in de tuin. Eenvoudig, snel en zonder gereedschap wisselen van verlengdelen.
Grastrimmers en Bosmaaiers
Ultiem vermogen voor zelfs de zwaarste klussen.
Kettingzagen
Ontworpen voor zelfs de zwaarste zaagklussen. Boomstronken, houtblokken, takken... niets houdt hem tegen.
OMVORMER
Voorzien van een 230V stopcontact en 2 USB aansluitingen om je gadgets altijd opgeladen te hebben.
Bladblazers
De bladblazers zijn voorzien van straalmotor-technologie en hebben een grote buisdiameter voor een maximale blaaskracht.
Rugharnas
Gezond werken zonder stress, gewrichtsklachten en uitstoot.

MINDER LAWAAI, LAGERE GEBRUIKSKOSTEN, GEEN UITSTOOT

KEEP COOL™ TECHNOLOGIE
Het innovatieve ontwerp helpt oververhitting te voorkomen om uitval te vermijden. Elke cel is omgeven door ons unieke Keep Cool™-materiaal dat de cellen langer op hun optimale temperatuur houdt. Bovendien zorgt de Boog-vorm van de batterij dat de warmte wordt weggeleid van de cellen.
INTELLIGENT VERMOGEN
Onze 56V ARC Lithium™-batterij maakt gebruik van intelligent energiebeheer die elke afzonderlijke cel voortdurend controleert en optimaliseert. Dit zorgt dat onze batterijen altijd het allerbeste vermogen, de allerbeste prestaties en de langste gebruiksduur geven.
BEVESTIGD AAN DE BUITENKANT
In tegenstelling tot andere merken waar de batterij in de machine wordt bevestigd, worden onze batterijen aan de buitenkant van ons gereedschap geplaatst, zodat ze koel blijven. De cellen worden beschermd tegen stof en vocht door een harscoating en hebben een schok- en trillingsdempende behuizing.
VOOR EEN SCHONERE, STILLERE EN VEILIGERE TOEKOMST.
STAP OVER OP EEN ACCU EN PLANT TEGELIJKERTIJD EEN BOOM.
Power+ Uitgebreide garantie

We bieden de producten van EGO Power+ aan met een verlengde garantie tot maar liefst 5 jaar, mits binnen 30 dagen geregistreerd. Lees voor meer informatie onze garantievoorwaarden.

VIND UW PLAATSELIJKE VERKOOPPUNT

EGO Power+ producten zijn online verkrijgbaar via vakhandelaars of zoek hieronder een verkooppunt bij u in de buurt.