PROFESSIONAL-X SNOERLOZE HEGGENSCHAREN

SNOERLOZE HEGGENSCHAREN VOOR NIET-PROFESSIONEEL GEBRUIK

De snoerloze Power+ heggenscharen van EGO zijn goed uitgebalanceerd, precies en krachtig. Deze gebruiksvriendelijke heggenscharen hebben diverse functies voor extra veiligheid en comfort. 

Ze zijn uitgerust met een bladpuntbescherming en een veiligheidsknop die de stroom uitschakelt wanneer de knop wordt losgelaten. De heggenschaar stoot geen schadelijke stoffen uit en produceert weinig trillingen en geluid zodat u in alle comfort uw karweien kunt afwerken.

Het lasergesneden en diamantgeslepen staalblad biedt een enorme capaciteit zodat u uw heggen sneller en efficiënter snoeit. De ARC Lithium™ accu gaat ook indrukwekkend lang mee. U zult ervan versteld staan hoeveel heggen u kunt scheren zonder de accu op te laden. 

De snoerloze heggenscharen van EGO verleggen de grenzen van de accutechnologie met hun vermogen en prestaties die alternatieven op benzine overtreffen. Ze tillen benzinevrij tuinieren naar een hoger niveau en garanderen een optimale productiviteit. 

Alle snoerloze Power+ heggenscharen zijn ontwikkeld om langer mee te gaan zodat het onderhoud minder lang duurt en de onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt. 

De Power+ heggenscharen van EGO zijn ontworpen voor een maximaal accuvermogen dat alternatieven op benzine overtreft. Al het snoerloze gereedschap in dit assortiment is compatibel met een aantal accu-opties, wat de nodige flexibiliteit biedt om elke klus te klaren.

Terug naar Professional-X
Professional-X Assortiment